Vědomé pohádky pro děti i dospělé

Objednávka tlačenej knihy Vedomé rozprávky pre deti aj dospelých v českom jazyku

Ahoj :-), volám sa Katarína  Mikulíková 

a som autorkou tejto krásnej knihy pre deti aj dospelých,ktorá tu u nás na Slovensku, robí radosť už na vyše 2000 miestach. Tiež som vymyslela a vydala spoločenskú doskovú hru s názvom SPLNENÉ TÚŽBY/VEDOMÉ TVORENIE REALITY, ktorá má za úlohu urobiť pre hráča to, čo nesie jej názov. 

Rozhodla som sa svoju knihu predávať aj do Čiech iba nedávno. Najprv som myslela, že v slovenskom jazyku... ale....  🙂

Dostala som od vás veľa správ s otázkou, či moja kniha bude vydaná aj v českom jazyku. S radosťou teraz píšem: ÁNO BUDE ! (Do nedávna existovala aj predajná stránka iba v slovenčine :-))

Všetko sa už deje a chystá a ja sa teším a ďakujem za váš krásny záujem o Vedomé rozprávky napísané s láskou v srdci pre vás.

.

 

Pamätám si dobu, kedy som mala obrovskú chuť všetkým okolo hovoriť o mojich novo-objavených pravdách týkajúcich sa vedomej tvorby života, sebalásky, hojnosti, emócií, myšlienok atď.
Poznáte ten pocit, keď je niečo pre vás tak prevratné, zároveň krásne, a vy v tom vidíte potenciál, ktorý chcete dopriať aj všetkým ostatným?
Takto som to vtedy cítila aj ja...
Prešla istá doba a vo mne sa všetko "usadilo" a "zakorenilo".

Ostala však vo mne túžba pretaviť poznatky z mojej vnútornej premeny. Najviac som to chcela odovzdať svojmu synovi.
"Bože, akú obrovskú výhodu a náskok mu dám do rúk, keď ho to naučím," hovorila som si.
"Veď život s vedomím TVORCU je ten najkrajší dar, aký mu môžem dať. A čo ďalšie deti?" rozvíjala som ďalej svoje myšlienky.

"Keby mali tieto nástroje, žili by šťastne a pevne by držali v rukách opraty svojho života. Vyrástli by z nich dospelí ľudia plní svetla poznania , takí, ktorí ZMENIA SVET!"

A takto vznikli moje VEDOMÉ ROZPRÁVKY PRE DETI AJ DOSPELÝCH. Kniha napísaná v láske a túžbe po krásnom svete, ktorý tu môžeme spolu všetci tvoriť.

Chcete mať túto knihu v českom jazyku a tak reagujem na vaše prosby a oznamujem, že preklad je už hotový !!!

 

Teším sa a prosím vás o trpezlivosť. Dorobiť grafiku a tiež knihu fyzicky vytlačiť sú ďaľšie úlohy na splnenie. 🙂 Môj predpoklad je, že kniha bude na svete začiatkom Novembra... ale.... častokrát človek mieni a život mení.

A preto, čo vám môžem sľúbiť isto iste je to, že knihu budete mať na vianoce doma. Takže, ak ma chcete podporiť a kúpiť si knihu v českom jazyku vopred v predpredaji (15€) urobte tak tu a ja vám knihu pošlem hneď, ako bude na svete. ( November 2024 - predpoklad)

Ako darček a bonus za to, že si knihu kupujete v predpredaji, vám na email príde audiokniha Vedomé rozprávky pre deti aj dospelých v slovenskom jazyku, nahovorená Tinou Knapé s frekvenciami terapeutických ladičiek v pozadí. Ďakujem krásne za váš záujem o knihu Vědomé pohádky pro děti i dospělé.

Ako sa kniha páči na Slovensku?

Čo o nej hovoria?

 

Ahoj Katka, knižka prišla, ďakujem krásne. Je skvelá, mala som tu vnúčatá na prázdninách tak sme si z nej čítali na dobrú noc.
Miriam Štolfová
 
Včera ķniha dorazila k nám domov. Krásne ilustrovaná je a tie príbehy jednoduchý návod ako žiť vedome TU a teraz v láske, hojnosti za našu rodinu veľké ďakujeme
Zuzana a Michal Petrus
 
Knižku máme doma   Je úžasná   Príbehy sú krásne a poučné nie len pre deti, ale aj pre dospelých 
Ľudmila Vedrussa Tóthová - LaskavyPorod
 
Krásna knižka, podarila sa Vam   som rada že takéto rozprávky už existuju Všetko najlepšie prajem, nech sa darí
Katarína Lepešová Podešlová
 
Z knihy čerpám hlavně já, ale čtu i synovi, kterému je teprve 5 měsíců, těším se, až bude vnímat obsah příběhu. Pohádky jsou psané srozumitelně a pro děti úžasné, stejně tak jako pro dospělé. Předčilá mé očekávání, velmi doporučuji, konečně kniha pohádek, které dávají smysl a hlavně dají dětem to, co opravdu v životě využijí
lucie0997
 
Syn bude mat v oktobri 6, mame ju uz niekolko mesiacov(este z kampane) a od zaciatku sa mu velmi paci. asi tak 5dni v tyzdni si ju vyberie na vecerne citanie, ma ju velmi rad a aj mentalne je na nu uz v pohode pripraveny, takze za mna kludne aj 5+ a vlastne aj mladsi syn z toho dost berie, aj ked asi nie az v takom rozsahu ako starsi,ked k nam dorazila mal cerstvo 3roky
MarTina Kováčová
 
Knižka je pre mňa veľkým prekvapením..   Je úžasne napísaná a aj tieto veci učím v SUPERJUMPe a premýšľala som už dlhšie, ako to dostať medzi deti, keďže vidím aký efekt to má aj na tie moje.. a vtom na mňa na internete vybehla táto knižka.. ♥️  Nájdete tu príbehy o tom, aké sú mocné myšlienky, ako si pritiahnuť napr.aj šťastie, ako sa stať kúzelníkom, ako liečiť, o zodpovednosti a mnoho ďalších..   Úžasná knižka...  verím, že bude mať veľký úspech, hlavne u ľudí, ktorí sa sami venujú sebarozvoju a vedomému životu a aj u tých, pre ktorých bude veľa veci veľkým prekvapením a takým ,, otvorením,, očí.. 
Denisa Slobodníková
 
Velmi pekne napisana kniha naozaj kazdy pribeh kazde slovo,uplne dokonale dielo a nadherne ilustrovane  a audiokniha nahovorena velmi prijemnym hlasom a prejavom ozaj som veeeelmi milo prekvapena a potesena a deticky takisto a to ani nehovorim o tom priestore na konci kazdeho pribehu,velke wau tomuto dielu a liecenie cakier este som zabudla kraaasne a priiijemneeeee
Tamara Sirková
 

Dobry den Katka, dakujem za nadhernu vedomu knizocku pre deti aj dospelych. Je mi luto, ze som k takymto vedomym rozpravkam nemala kedysi pristup a nemohla som ich citat mojim detom, ale vdaka vasej knizke som stastna, ze ich mozem citat aspon mojim vnucatam. Este raz vdaka a prajem vam vela uspechov, mozno i k napisaniu dalsich takychto krasnych vedomych rozpravok. S pozdravom,
Katarina Hutnikova
 

Rozprávky, plné čarovných bytostí a hlbokých múdrostí, neboli len prostriedkom na ukolísanie detí do sveta snov. Práve naopak, ich skutočným poslaním bolo, ako to vystihol slovenský básnik Milan Rúfus, prebudiť dospelých z dlhého spánku zabudnutia a rozhodnutí. Vedome rozprávky, majstrovské dielo plné symboliky a skrytých významov, sa stávajú mostom medzi svetom detí a dospelých. Sú akýmsi zrkadlom, v ktorom sa odrážajú naše najčistejšie túžby, a zároveň poukazujú na to, čo v našich životoch možno prehliadame. Rozprávky vyučujú, že byť vedomý znamená žiť s plným vedomím našich činov, s láskou a súcitom, čo sú vlastnosti, po ktorých tento svet tak túžobne prahne. Medzi mnohými príbehmi, ktoré som mala česť prečítať a ktoré ma očarili svojou múdrosťou, bola jedna rozprávka, ktorá sa odvážila preniknúť do tematiky, ktorá je často tabuizovaná. Táto rozprávka sa odvážne chopila témy smrti. V spoločnosti, kde je smrť často zahalená závojom ticha, prichádza táto rozprávka ako nádejné svetlo, ukazujúc, že aj o takýchto témach sa dá hovoriť s deťmi citlivo a pochopiteľne. V tomto príbehu je vysvetlenie smrti podané s takou láskou a jemnosťou, že čitateľ, či už malý alebo veľký, môže nájsť útechu a porozumenie. Keď teda otvoríme stránky tejto rozprávkovej knihy, sanechávame unášať príbehmi, ktoré sú skutočnými klenotmi. S každým slovom, s každou vetou, ktorá vyplýva z pera autora, sa naše srdcia napĺňajú vďakou za túto tvorbu. Tvorbu, ktorá nás učí, spája a otvára naše oči. A tak, zatiaľ čo deti objavujú svet plný fantázie a učia sa dôležité životné lekcie, my dospelí sa cez tieto príbehy znovu učíme vidieť svet ich očami – plný zázrakov a možností. Za všetky tieto rozprávky, za všetky tie chvíle, kedy sme sa mohli spoločne s našimi deťmi ponoriť do sveta, ktorý je oveľa viac než len rozprávkou, chcem povedať úprimné ďakujem. Ďakujem za to, že každá rozprávka, ktorá bola s láskou a pozornosťou vytvorená, sa stáva klenotom, ktorý má moc zmeniť naše vnímanie a obohatiť naše duše.
Martina Filická
 
Najlepšia kniha   Nam priniesol Ježiško. Každý večer nám spríjemňuje chvíle pred spaním
Lenka Andrášová
 
ĎAKUJEM, pani Mikulíková. Knihy prišli v poriadku, dúfam, že tak isto prídu k Vám peniažky. Už som stihla aj prelistovať, najmä záverečné odporúčania aj prečítať... Skvelé, skvelé, skvelé! Ako stará mama 10 vnúčat a 5 pravnúčat - ĎAKUJEM!
Eva Bencikova
 
Ahoj Katka, knižka prišla, ďakujem krásne. Je skvelá, mala som tu vnúčatá na prázdninách tak sme si z nej čítali na dobrú noc.
Miriam Štolfová